Известие
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за Alfa Mito
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеНякой 2-метров пробвал ли се е да се качи на шофьорското място на това , без да се сгъва ?
И защо няма цени на сайта на вносителя? В какви граници са цените ?) а е 2 метра гъша ........
))
За липсата на цени, официалния представител смънква нещо от рода че талианците не са пратили.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
След като прочетох всичко написано по темата и аз да кажа нещо. Понеже ми стана много интересно относно спора с окачването на колата, че с една дума нямала никакво окачване и т.н и т.н. още определения, че возила твърдо и много друсала по неравен път, че чак пломбите били щели да изпаднат на шофьора и таблото се било клатило до такава степен, че чак имаш чуството, че ще ти падне долу в краката може ли тогава да ми кажете някой да е карал Suzuki Alto от 2009 година нататъка до днес става дума за модела с 1000 кубиковия трицилиндров бензинов мотор и мощност 68 к.с. с 5-ет врати. Питам да ми каже мнението си при неравен път как се държи Altoto?sigpic
Comment
-
-
Пише, че ще е с "нови 10 цолови джанти" - почти като на картинг, много яко....Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8
Comment
-
Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщениеПише, че ще е с "нови 10 цолови джанти" - почти като на картинг, много яко....
Съмнява ме, че са сгрешили цифрата.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Е много ясно, просто си правя майтап....Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8
Comment
Comment